Vučić: Znam šta su predsednička ovlašćenja

Izvor: B92, 03.Apr.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Znam šta su predsednička ovlašćenja

Mostar -- Premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić izjavio je za RTS u Mostaru da je prerano da se priča o rešenjima za mesto premijera i Vladu.

"Radićemo zajedno, kao tim. Znam šta su predsednička ovlašćenja, a i oni znaju šta su neka druga ovlašćenja", rekao je Vučić.

Osim toga, istakao je da će vlada biti formirana u svim zakonskim rokovima.

Vučić je istakao da je njegova prednost još više uvećana glasovima sa Kosova i zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se svima koji su mu čestitali, "od Junkera do Putina".

Takođe, Vučić se zahvalio i "onima koji mu nisu čestitali".

"Mislim da je važno da nastavimo sa rastom, spuštanjem deficita i da poboljšamo životni standard i povećamo plate", rekao je Vučić.

Vučić je u Mostaru imao niz bilateralnih susreta, a započeo ih je sastankom sa predsednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem.

Predsednik Srpske napredne stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić proglasio je u nedelju uveče pobedu u prvom krugu na izborima za predsednika Srbije.

Vučić je proglasivši pobedu rekao da je ona čista kao suza i da je osvojio 12 odsto glasova više nego svi ostali kandidati zajedno.

Šta se tokom dana dešavalo na biralištima i kako je teklo glasanje možete pročitati – OVDE. Kako je protekla izborna noć pročitajte u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Rano o rešenjima, znam šta su predsednička ovlašćenja"

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2017

Premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić izjavio je za RTS u Mostaru gde je došao kako bi učestvovao na Međunarodnom sajmu privrede, da je prerano da se priča o rešenjima za mesto premijera i Vladu...- Radićemo zajedno, kao tim. Znam šta su predsednička ovlašćenja, a i oni znaju šta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.