Vučić: Zatvaraju se granični prelazi za ulazak putnika drumskog i voznog saobraćaja

Izvor: Beta Video, 19.Mar.2020, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Zatvaraju se granični prelazi za ulazak putnika drumskog i voznog saobraćaja

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da od petka osim transportnih kamiona niko više neće moći da uđe na teritoriju Srbije. ``Od uvođenja vanrednog stanja u našu zemlju je ušlo 71.180 naših državljana koji su se vratili uglavnom sa područja Nemačke, Austrije, Italije i Francuske``, dodao je Vučić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Granice zatvorene za putnike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2020, 09:22

Od danas u 8 ujutro zatvoreni su svi granični prelazi za putnike u drumskom, železničkom i rečnom saobraćaju...Osim transportnih kamiona, niko više ne može da uđe na teritoriju Srbije...Tu meru juče je na konferenciji za novinare najavio predsednik Aleksandar Vučić, koji je rekao da je od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.