Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2023, 12:47

Vučić: Zahvalnost Kini na podršci Srbiji, radujem se skorom susretu sa predsednikom Si Đinpingom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je imao odličan sastanak sa članom političkog biroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine, sekretarom Sekretarijata i šefom Komiteta za političko-pravne poslove CK KPK Čen Venćingom i izrazio zahvalnost Kini na podršci koju pruža teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić sa Čen Venćinom o unapređenju saradnje u oblasti javne bezbednosti

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Sep.2023

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa članom Politbiroa i sekretarom Komisije za političke i pravne poslove Komunističke partije Kine, Čen Venćinom sa kojim je razgovarao o unapređenju saradnje u oblasti javne bezbednosti i posebno se zahvalio Kini što...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.