Izvor: B92, 14.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Za sedam dana odsudna bitka

Beograd -- Aleksandar Vučić rekao da će građani birati između svakodnevnog propadanja i promena koje nudi SRS.

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić je izjavio da se za sedam dana vodi odsudna bitka za Srbiju i njenu budućnost i da nikada nije bilo važnije da građani Srbije glasaju u što većem broju.

"Na jednoj strani su kriminal i korupcija, oni koji se lažno predstavljaju kao demokratske snage, a s druge je sama Srpska radikalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranka", rekao je on pozivajući građane da se opredele između te dve opcije i da ne rasipaju glasove uzalud.

Generalni sekretar SRS je kazao i da će ta stranka imati kontrolore na svakom biračkom mestu u Srbiji, ali ne i na biračkim mestima u inostranstvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.