Vučić: Vreme je da se ujedinimo i da zajedno rešavamo probleme VIDEO

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 15:19

Vučić: Vreme je da se ujedinimo i da zajedno rešavamo probleme VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se putem svog Instagram profila.

On je u videu kazao:

"Poštovani građani, bilo je mnogo toga što nas je u prethodnim nedeljama delilo i razdvajalo. Vreme je da se ujedinimo i da zajedno rešavamo probleme. Zato pozivam još jedanput na razgovor sve one odgovorne u našem društvu koji dijalogom mogu da pruže šansu, stabilnost u daljem napretku naše zemlje. Istovremeno, sledeća nedelja je teška za sve nas. Imamo mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << međunarodnih obaveza, razgovora sa svim evropskim liderima od Bratislave, Kišinjeva, razgovori sa Makronom, Šolcom, do borbe za naš narod na Kosovu i Metohiji. Na kraju, hoću samo da se zahvalim svim ljudima na ogromnoj podršci, na tome što ljudi razumeju koliko se borimo za našu Srbiju", rekao je Vučić i dodao:

"I za one uplašene, koji se pitaju hoćemo li odustati i popustiti pod pritiscima,moj odgovor im je-nema predaje, i nikada predaja nije dolazila u obzir!", istako je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SLEDEĆA NEDELJA JE TEŠKA ZA NAS" Vučić se obratio građanima: Pozivam na razgovor sve one koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti

Izvor: Blic, 28.Maj.2023

Predsednik Aleksandar Vučić rekapitulirao je prethodnu nedelju i još jednom pozvao na razgovor, kako je rekao, "sve one odgovorne u našem društvu koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku naše zemlje".

Nastavak na Blic...

Vučić putem video snimka pozvao na dijalog „sve odgovorne u našem društvu“ (VIDEO)

Izvor: Danas, 28.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksadar Vučić obratio se građanima video-porukom na svom Instagram profilu, u kojoj je na dijalog pozvao "sve odgovorne" u našem društvu.

Nastavak na Danas...

Vučić: Još jedan poziv na razgovor, vreme je da se ujedinimo i rešavamo probleme

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Maj.2023

BEOGRAD  – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas na razgovore, kako je rekao, “sve odgovorne u našem društvu, koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku naše zemlje”. “Bilo je mnogo toga što nas je prethodnih nedelja delilo i razdvajalo. Vreme je da...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.