Vučić Više smo verovali vama nego sebi, beskrajno vam hvala FOTO

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 12:46

Vučić Više smo verovali vama nego sebi, beskrajno vam hvala FOTO

Predsednik Srbije objavio je fotografiju sa zdravstvenim radnicima koji su bili angažovani u kovid bolnicama na kojoj im se zahvaljuje na učinjenom.

"Mi smo svoje roditelje i svoju decu dali vama u ruke. Više verovali vama nego sebi, više računali na vas i na vaše znanje, na vašu marljivost, na vašu posvećenost nego na sve ono što smo mi mogli da uradimo. Mi smo mogli da računamo na vas i na vašu borbu, na vašu snagu i posvećenost. Vi kojih nikada nije bilo dovoljno uspeli ste da budete i više nego dovoljni za čitavu jednu zemlju, za čitav jedan narod. Beskrajno vam hvala", napisao je u opisu fotografije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.