Vučić: Važni rezultati, ne zaklinjem se da neće biti izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Važni rezultati, ne zaklinjem se da neće biti izbora

BEOGRAD -

Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu ne pada na pamet da se bilo kome zaklinje da izbora neće biti i ukazao da je ključna stvar dobar rezultat rada Vlade Srbije.

Upitan da li ima osnova za raspisivanje novih izbora, Vučić je rekao da je ključna stvar rezultat koji pokaže Vlada Srbije.

"Za nas je apsolutno najvažnije da napravimo dobar rezultat u Srbiji i to ne mislim na izborima, već na rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rada vlade. Ako to uspemo više nije važno ko će, kako i na koji način da vlada posle toga", rekao je Vučić gostujući u Nacionalnom dnevniku RTV Pink.

Iako je istakao da su rezultati vlade ključna stvar dodao je i da mu ne pada na pamet da se bilo kome zaklinje da izbora neće biti.

"Nikada ne znate kome može da padne na pamet da pokuša da zaustavlja reforme i modernizaciju", rekao je Vučić.

On je parafrazirao nekadašnjeg člana Liberalno demokratske stranke Nenada Prokića koji je u emisiji "Peščanik" izjavio da je potrebno Srbiji neko da kaže da "od sutra više nema fesova".

"Idemo u modernizaciju, nema zaustavljanja i kraj sa pričom i povratkom unazad", poručio je Vučić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić citira Nenada Prokića iz špice "Peščanika": "Neko da kaže da od sutra više nema fesova!"

Izvor: S media, 21.Jan.2013

Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu ne pada na pamet da se bilo kome zaklinje da izbora neće biti i ukazao da je ključna stvar dobar rezultat rada Vlade Srbije...Upitan da li ima osnova za raspisivanje novih izbora, Vučić je rekao da je ključna...

Nastavak na S media...

Vučić: Uskoro rezultati istraga, biće suđenja Miškoviću

Izvor: Blic, 21.Jan.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se vlasniku kompanije Delta Miroslavu Miškoviću suditi i ocenio da odbegli narko-bos Darko Šarić nije mogao da opere novac bez pomoći nekoga iz tadašnje vlasti...Vučić je istovremeno istakao i da uskoro očekuje rezultate...

Nastavak na Blic...

Vučić: Miškoviću će se suditi

Izvor: GdeInvestirati.com, 22.Jan.2013, 12:14

BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da mu ne pada na pamet da se bilo kome zaklinje da izbora neće biti i ukazao da je ključna stvar dobar rezultat rada Vlade Srbije. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.