Vučić: Unaprediti odnosi Srbije i Katara u ekonomiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2022, 12:07

Vučić: Unaprediti odnosi Srbije i Katara u ekonomiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Države Katar Farisom Rumijem Al Naimijem koji je preneo da Katarski investicioni fond razmatra mogućnost ulaganja u projekte u Srbiji.

Vučić je tom prilikom istakao da su odnosi dveju zemalja prijateljski, te da ima značajnog prostora za njihovo unapređenje, naročito u oblasti robne razmene i investicija iz Katara na tržištu Srbije, saopštila je pres služba predsednika.

Takođe, ambasador >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Države Katar je predsedniku Vučiću uručio pismo katarskog emira šeika Al Tanija sa pozivom da prisustvuje Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru.

Zahvalivši na pozivu i uputivši pozdrave emiru, kao i poziv da poseti Srbiju, predsednik Vučić je Kataru poželeo puno uspeha u organizaciji Svetskog prvenstva, istakavši da je veoma ponosan na to što se srpska fudbalska reprezentacija kvalifikovala za učešće na ovom prestižnom sportskom događaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić sa Al Naimijem: Katarski investicioni fond razmatra mogućnost ulaganja u Srbiji

Izvor: B92, 02.Avg.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Države Katar Farisom Rumijem Al Naimijem...On mu je preneo da Katarski investicioni fond razmatra mogućnost ulaganja u projekte u Srbiji...Vučić je tom prilikom istakao da su odnosi dveju zemalja prijateljski, te da ima značajnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.