Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2020, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ubeđen sam da Zorana Mihajlović nema veze sa uhapšenim direktorom železnica

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je ubeđen da ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović "nema nikakve veze" sa aferom u kojoj je direktor Infrastruktura Železnica Srbije Miroljub Jevtić uhapšen zbog primanja mita.

Gostujući na televiziji Pink, Vučić je rekao da nije čuo da je ministarku Mihajlović bilo ko pominjao u vezi tog hapšenja.

"Ubeđen sam da ona s tim nema nikakve veze. To je moje lično uverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a nadležni neka rade svoj posao", kazao je predsednik Srbije.

On je ocenio da u tom slučaju nema "nikakve teorije zavere" već da je sve "čisto kao suza" i da je policija napravila "veliki posao".

"Nema tu nikakve teorije, policija je uhvatila čoveka sa parama na licu mesta i pokazala da će hapsiti i direktore velikih javnih preduzeća. Sve su ljudi uslikali, dokumentovali", kazao je Vučić.

Komentarišući ocene da pojedini mediji nisu posvetili dovoljno pažnje tom slučaju, Vučić je rekao da nije samo reč o opozicionim medijima već da je tu i strani faktor, dodajući da "neće više ništa da kaže".

Specijalni sud odredio je danas pritvor do 30 dana direktoru preduzeća Infrastrukture železnice Miroljubu Jevtiću koji se tereti za primanje mita, a pojedini mediji su preneli da je u iskazu policiji naveo da je veći deo novca davao ministarki Zorani Mihajlović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.