Vučić: U narednih 24 ili 36 sati donećemo konačnu odluku da li idem u Crnu Goru

Izvor: Beta, 03.Jan.2020, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: U narednih 24 ili 36 sati donećemo konačnu odluku da li idem u Crnu Goru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u narednih 24 ili 36 sati biti odlučeno da li će 6. januara, na Badnji da ići u Crnu Goru."Da li ću ići ili ne donećemo konačnu odluku u narednih 24 sata ili 36 sati. To je moja želja i namera da bude sa našim narodom kada im je teško", rekao je Vučić za televiziju Pink.On je kazao da je predsednik Srbije ne da bi išao po stadionima i salama da se raduje uspesima u sportu i da se kiti tudjim perjem, već da je predsednik da bi rešavao i teške probleme i bio sa narodom kada je teško."Badnji dan i Božić su najradosniji pravoslavni praznici i vreme za praštanje i mirenje i vreme u kojem moramo kao narod da pokažemo jedinstvo nikoga ne vredjajući ni provocirajući", rekao je VučićOn je naveo da ne planira da drži govore i da jedine reči koje može da izgovori jesu da mu je drago što je sa srpskim narodom."Mislim da nema razlike izmedju mog oca koji iz Čipuljića ili majke koja je iz Bečeja ili mene koji sam rodjen u Beogradu i Srba iz Pljevalja, Herceg Novog, Trebinja ili Banjaluke i Knina. Suština je ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Selaković: Vučić ide da se vidi sa sunarodnicima, kako bi poslao poruku jedinstva

Izvor: Blic, 03.Jan.2020

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da će u narednih 24 do 36 sati biti poznato da li će predsednik Srbije Aleksandar Vučić ići u Crnu Goru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.