Vučić: Tukli su mi brata dok je držao ličnu kartu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tukli su mi brata dok je držao ličnu kartu

Na konferenciji za novinare premijer Aleksandar Vučić je rekao da su njegovog brata počeli da tuku dok je držao ličnu kartu u ruci, pišu beogradski mediji.

Aleksandar i Andrej Vučić

 

''Imam snimak da su se legitimisali. Državni organi imaju snimak. Ali više neću ništa o tome da pričam'', rekao je Vučić.

 

On je rekao da mržnju prema njemu "ne treba širiti na njegovu porodicu". Premijer je dodao da je prebijanje počelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dok je njegov brat Andrej držao ličnu kartu u ruci, navodi ''Blic''.

''Išao je kod oca i majke, u Krunsku ulicu koja je na 50 metara odatle'', dodao je Vučić, i dodao da neće da dokazuje ništa, pogotovu "kada mu neko ubija brata".

Premijer je dodao da ljudi koji su bili u obezbeđenju njegovog brata su bili odgovorni, i nisu uzvratili "iako su bili naoružani".

 

Pročitajte još:

* Vučić petučen jer nije hteo da se legitimiše

* "Žandarmi koji su prebili Andreja Vučića će biti suspendovani"

* Snimak prebijanja Vučićevog brata

* Pretučen brat Aleksandra Vučića

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučić: Moj brat držao ličnu kartu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2014

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su pripadnici Žandarmerije počeli da tuku njegovog brata dok je držao ličnu kartu u ruci...Vučić je rekao da se to vidi na snimku, koji imaju državni organi..."Imamo snimak na kome se vidi da su dali legitimacije, ali o tome više neću...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.