Vučić: Tokom vikenda odluka o dolasku Rame

Izvor: 24sata, 18.Okt.2014, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tokom vikenda odluka o dolasku Rame

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će tokom vikenda odlučiti da li će doći do posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu zakozane za sledeću nedelju.

- Da li će do nje uopšte doći, o tome ću tokom vikenda da donesem odluku - rekao je Vučić za RTS.

On je naveo da se o incidentu koji se dogodio na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija i dronu sa albanskom zastavom sada zna više.

- Znamo i kada su lica ušla u zemlju, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << lica, ko se sa kim dogovarao i plašim se da mnogi u zemlji iz koje stižu veoma čudne optužbe na račun Srbije neće biti mnogo srećni kada budu videli rezultate istrage - rekao je Vučić.

On je naveo da će "i domaću javnost i sve međunarodne faktore veoma brzo suočiti sa nepobitnim cinjenicama kako i na koji način je to zaverenički veoma ozbiljno, dugo pripremano i napravljeno kako bi se Srbija ponizila.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.