Vučić: Teško mi je kada mi pominju decu, ja sam samo običan otac

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2020, 13:42

Vučić: Teško mi je kada mi pominju decu, ja sam samo običan otac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Požegi da ga kao oca boli pominjanje njegove dece u pojedinim medijima ali da će o tome govoriti drugom prilikom, jer ne želi da skreće pažnju sa otvaranja obnovljene fabrike Budimka i uspeha porodice Marković koji su investirali u taj posao.

"Ja sam samo običan tata, možda ne ni najbolji na svetu. Možda im ne poklanjam dovoljno pažnje i vremena, možda nisam ni umeo sa njima... A naravno da me boli", rekao je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na pitanje kako komentariše to što je portal KRIK objavio fotografiju njegovog starijeg sina Danila.

Vučićev sin fotografisan je u jednom kafiću kako gleda utakmicu između Partizana i Crvene zvezde u društvu muškarca koji se dovodi u vezu sa organizovanim kriminalom. Nakon toga je novinarki KRIK-a Bojani Pavlović nepoznati muškarac oduzeo telefon kojim je napravila fotografiju i to, naveo je taj portal, u prisustvu grupe osoba "koje su se predstavile kao policajci".

Telefon je kasnije vraćen kada je to "dozvolio" čovek kojeg je fotografisala.

Upitan kako komentariše činjenicu da je KRIK delom finansiran i od Evropske unije i da li je o tome razgovarao sa nekim iz EU, Vučić je rekao da je važno za Srbiju da ima dobre odnose sa Unijom i da on ne može da se rukovodi emocijama, već mora da prevlada racionalan i pragmatičan pristup.

On je rekao da sagovornicima iz EU ne može da kaže ono što bi uvek želeo ali da se nada da neki istraživački portali neće tako pisati o njihovoj deci.

Vučić je rekao da će o tome govoriti večeras na jednoj televiziji, jer je želeo da prođe makar 24 sata, i jer je dobro da ne reaguje odmah onako kako bi želeo i da pokaže sve emocije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI: Vučić za večeras najavio ŽESTOK ODGOVOR na kampanju koja se vodi protiv njegove porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020

Predsednik gostuje na TV Prva..Tokom obilaska fabrike "Budimka" u Požegi predsednik Aleksandar Vučić je najavio da će večeras govoriti o kampanji dnevnika "Danas" i portala "Krik" koja se vodi protiv njegovog sina Danila i njega...- Večeras ću na jednoj televiziji govoriti o tome. Dobro je da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.