Vučić: Svet zna ko hoće rat po svaku cenu

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 13:34

Vučić: Svet zna ko hoće rat po svaku cenu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da svet zna ko želi rat po svaku cenu, dodajući da Srbija želi da sačuva mir.

"Svi znaju u svetu ko je taj koji pokušava da eskalira situaciju i ko se igra rata. Oni koji ne smeju ni da postoje po revoluciji 1244. Da li ste videli onaj marš? Ni korak nisu u stanju da potrefe, valjda jer imaju te crne naočare. Znaju svi ko hoće rat i kome to odgovara. Srbija ne želi, ali znaju da sve ima svoju meru i granice", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Vučić.

On je dodao da Srbija daje sve od sebe da se sačuva mir, i da smo mi uvek spremni na kompromise.

"To je lepa i dobra reč, kao što je razgovor dobra reč. Očekujem dosta teških situacija u narednom periodu. Očekujem da nam zapadnjci donesu tekst sa statutima o kojima ništa neće da nas pitaju.", zaključuje Vučić.

Podesćamo, Vučić je danas u Valjevu prisustvovao svečanom otvaranju nemačke fabrike sanitarne opreme "Hansgrohe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.