Vučić: Sutra ili prekosutra...

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 09:17

Vučić: Sutra ili prekosutra...

Aleksandar Vučić izjavio je da će pun odgovor i analizu na komentare bošnjačkog člana predsedništva BiH Denisa Bećirovića dati u četvrtak uveče ili u petak.

Predsednik Srbije je to rekao nakon obilaska Koridora 26, a na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Bećirovića da sve bošnjačke snage treba okupiti pod zastavu BiH.

"Ja sam s pažnjom slušao ono što je Erdogan govorio kao i Bećirović, kao i Milatović. Po svemu tome ste mogli da vidite kolika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je površnost kod političkih aktera u Srbiji, ali i medijima, sem dobrih zapažanja u nekim medijima, nisam video da je neko nešto zapazio. Mnogo je komplikovanije i potrebni su dublji odgovori i analiza, najverovatnije ću sutra uveče ili prekosutra dati pun odgovor", rekao je Vučić.

On je istakao da Srbija ne želi da preti ikome, za razliku od onih koji indirektno ili posredno prete Srbiji.

"Želimo da u miru i slozi živimo sa Bošnjacima, i u Srbiji i svugde u svetu, ali ću spremiti detaljan odgovor na više pitanja i potpitanja na koje je Bećirović odgovore sam davao i sa tim ću temeljno upoznati našu javnost", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da juče uputio zvaničan dopis generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu za sastanak povodom situacije na Kosovu i da očekuje da će se sresti sa njim narednih dana.

"Ali videćete trik koji pojedini pokušavajud a sprovedu. Kao 'vratite se i normalno razgovarajte, malo smo uhapsili četrdesetak Srba, a deeskalacija je kad oni povuku 25 odsto nečega'... Oni traže dovoljan razlog da okrive Srbiju jer svoje čedo moraju da sačuvaju", rekao je Vučić i dodao: "Kako to da su juče uvedene sankcije protiv Vulina, a nema protiv Svečlje?".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Sutra ili prekosutra daću detaljan odgovor na komentare Bećirovića

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Jul.2023

POŽAREVAC – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će pun odgovor i analizu na komentare bošnjačkog člana predsedništva BiH Denisa Bećirovića dati u četvrtak uveče ili u petak. On je to rekao nakon obilaska Koridora 26, a na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Bećirovića...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.