Vučić: Srbiji koja želi dijalog i kompromis ali ima principe potreban je mir

Izvor: Beta, 29.Jan.2023, 13:05

Vučić: Srbiji koja želi dijalog i kompromis ali ima principe potreban je mir

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da Srbija "želi dijalog i kompromis, ali i da ima svoje principe i očekivanja", te da će zato nastaviti da razgovora "sa svima o svemu".On je na Instagramu naveo da je Srbiji potreban mir, normalan život za sve građane, dalji rast i razvoj zemlje i bolja budućnost za decu."Plan je da suočeni sa izazovima radimo još više, da pokušamo da budemo najbolji, pokažemo da Srbija želi dijalog i kompromis, ali i da ima svoje principe i očekivanja", napisao je Vučić.Dodao je da će zato nastaviti da razgovara "sa svima o svemu", te da će, kako je kazao, da se bori još jače za Srbiju."Biće nam potrebno mnogo energije i mnogo više jednistva, ali sačuvaćemo zemlju i narod i guraćemo napred, jer to je jedini put", poručio je Vučić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić: Srbiji koja želi dijalog i kompromis ali ima principe potreban je mir

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jan.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da Srbija "želi dijalog i kompromis, ali i da ima svoje principe i očekivanja", te da će zato nastaviti da razgovora "sa svima o svemu".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.