Vučić: Srbija oborila rekord VIDEO

Izvor: B92, 08.Apr.2021, 18:13

Vučić: Srbija oborila rekord VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je Srbija danas oborila rekord u broju vakcinisanih u jednom danu.

Kako je naveo, danas je do sada bilo preko 75.000 vakcinisanih.

"Hvala onima koji su doneli odluku da zaštite sebe, svoje bližnje, ali i sve druge ljude sa kojima stupaju u kontakt", rekao je Vučić.

Kako je naveo, tolikim brojem vakcinisanih u jednom danu ne mogu da se pohvale ni najrazvijenije zemlje sveta. "Naš cilj je da do kraja maja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imamo 2.800.000 vakcinisanih, a 2.200.000 revakcinisanih, a do kraja juna više od 3 miliona vakcinisanih i revakcinisanih", najavio je on.

Vučić je napomenuo da je za zdravlje ljudi najvažnija vakcinacija.

"A nama predstoji teška bitka i borba za vakcine", napomenuo je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2021

Srbija je danas oborila sopstveni rekord po broju vakcinisanih ljudi, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić...Vučić je u video orbaćanju na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" naveo da je danas vakcinisano više od 75.000 ljudi, što je, kako je naglasio, rezultat kojem proporcionalno broju stanovnika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Oboren rekord u broju vakcinisanih na dnevnom nivou

Izvor: JužneVesti.com, 08.Apr.2021

Samo u jednom danu u Srbiji je, kako je objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu, vakcinisano više od 75.000 građana i time je, kako je dodao, oboren rekord koji je do danas bio na snazi...U danu kada se nakon višemesečnih najava vakcinisao i predsednik zemlje kineskom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.