Vučić: Spremni smo za nastavak dijaloga, ali sporazum o ZSO za nas završena stvar

Izvor: Beta Video, 13.Nov.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Spremni smo za nastavak dijaloga, ali sporazum o ZSO za nas završena stvar

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Beograd spreman za nastavak dijaloga sa Prištinom u Briselu, ali da je sporazum o Zajednici srpskih opština potpisan i da je to završena stvar. ``Srbija je razgovarala, pregovarala i dogovorila sporazum o Zajednici srpskih opština. Taj sporazum je potpisan i to je za nas završena stvar``, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije. (CH 8)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nemamo još rešenje za kredite u švajcarcima

Izvor: Blic, 13.Nov.2015

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da još nije pronađeno rešenje za stambene kredite u švajcarskim francima...- Nemamo još rešenje (za švajcarske kredite). Radimo koliko i kako možemo - rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije...On je naveo i da Srbija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.