Vučić: Skup 26. maja ne sme da bude skup mržnje, već suprotno od onoga što neki drugi rade

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 19:01

Vučić: "Skup 26. maja ne sme da bude skup mržnje, već suprotno od onoga što neki drugi rade"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da poziva sve ljude da dođu na skup nade 26. maja, ističući da veruje da će to biti najveći skup ikada.

Vučić je posle sednice Predsedništva SNS rekao da je cilj da se stranka podmladi, da se donesu odluke o tome hoće li SNS da se priključi novom pokretu koji će biti formiran.

"Razgovarali smo o svim nedostacima na lokalnom nivou, i da pokažemo ljudima šta smo sve uradili. Što se tiče skupa 26. maja, to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << miting SNS-a, ni SPS-a, ni kontramiting, to je jedini skup koji je zakazan za taj, koji pravimo jednom u tri, četiri godine", rekao je Vučić.

Kako je dodao, to je skup za sve dobre ljude Srbije, koji su užasno pogođeni onim što se desilo u našoj zemlji.

"Skup za one koji hoće da podrže one koji su izgubili svoje najdraže. Takođe, ovo nije skup ljutnje, ne sme da bude skup mržnje... Taj skup mora da bude suprotno od onoga što neki drugi rade", naveo je on.

Dodao je da to dugujemo našoj deci, porodicama, budućnosti.

"To je skup nade, treba da uverimo Srbiju da će ne samo da opstane, već još brže da napreduje. Pozivam sve da dođu. Verujemo da će biti najveći skup ikada", rekao je predsednik Vučić.

On je dodao da je na protestima protiv nasilja u Beogradu bilo 12.000 ljudi, a da je među njima bio ogroman broj onih koji opoziciju nisu želeli ni da pogledaju.

Vučić je dodao da će skup biti ispred Narodne skupštine, kao da će biti zauzet i ceo Pionirski park.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić nakon sednice predsedništva SNS-a: Skup 26. maja ne sme da bude skup mržnje

Izvor: Danas, 16.Maj.2023

Aleksandar Vučić govorio je večeras o skupu koji se organizuje 26. maja i rekao da to nije miting SNS ili SPS, niti kontramiting jer je jedini zakazan za taj dan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.