Vučić: Šešelj zna da štitimo njegova prava

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Šešelj zna da štitimo njegova prava

Vlada Srbije nema nikakvu "tajnu" sa Tribunalom u Hagu već poverljivu prepisku, izjavio je premijer Aleksandar Vučić.

On je dodao da je uveren da lider SRS Vojislav Šešelj zna šta vlada čini da zaštiti njegova prava.

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara da li postoji tajni dogovor između vlade i Tribunala o izručenju Šešelja, ističući istvremeno da će se vlada ponašati u skladu sa interesima Republike Srbije kao i da je njen posao da zaštiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << interese građana.

"Ma koliko se mi u politici razlikovali i ma šta mislili jedan o drugom to je naš posao i naša obaveza i u skladu sa tim ćemo nastaviti da se ponašamo" istakao je premijer.

Međutim, primetio je premijer, u Srbiji neretko volimo da sami sebi "pucamo u nogu" i dodao da nikada nije mogao da razume zašto se to radi.

"To nam je valjda navika od koje ne možemo da se izlečimo" zaključio je premijer.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.