Vučić: Recite nam ime i mi ćemo ga uhapsiti

Izvor: B92, 12.Jun.2020, 23:33

Vučić: Recite nam ime i mi ćemo ga uhapsiti

Predsednik Srbije u „Prvoj temi“ rekao je, nakon poruke gledateljke, da će proveriti i uhapsiti onoga ko je, kako je navela, tražio novac da bi je zaposlio.

"Recite nam ime tog i mi ćemo ga uhapsiti. Uhapsićemo ga odmah čim proverimo da li to istina", rekao je Aleksandar Vučić.

Voditeljka je tokom emisije pročitala poruku osobe koja se predstavila kao medicinska sestra i koja je navela da joj je neko tražio novac da se zaposli u bolnici. Ona je navela i ime >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te osobe i dodala da joj je rečeno da ili će dati novac ili će se učlaniti u stranku. U poruci je navedeno da je reč o Očnoj klinici.

"Da je ovo istina toliko bih bio užasnut. Srećan sam da sam ovo pročitao da se to više nikada nikome ne padne napamet. Videćete kako će da prođu oni koji su u tome učestvovali. Lekari i medicinske sestre mogu privatno da imaju partijsku pripadnost", naglasio je Vučić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.