Vučić: Promene nakon afere prisluškivanja

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2012, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Promene nakon afere prisluškivanja

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da misli da će doći do određenih promena nakon afere prisluškivanja, ali nije precizirao na kojim nivoima."Mislim da će određenih promena biti a na kojim nivoima to ćemo videti", rekao je Vučić novinarima u skupštini Srbije.On je ponovio da će do kraja nedelje reći sve što ima da kaže u vezi sa prisluškivanjem najviših državnih funkcionera."Do nedelje ću vam saopštiti više detalja, ima tu više interesantnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << stvari. Rekao sam da ću do kraja nedelje sve reći, kao što sam rekao da ću izaći sa informacijama o Politici,Dnevniku i Novostima, tu sam kasnio dva dana, ovog puta neću kasniti", rekao je Vučić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čistka posle istrage o prisluškivanju

Izvor: NaDlanu.com, 07.Nov.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja nedelje saopštiti više detalja u vezi sa prisluškivanjem najviših državnih funkionera i da će doći do određenih promena nakon afere prisluškivanja, ali nije precizirao na kojim nivoima..."Mislim da će određenih...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.