Vučić: Preispitivanje privatizacija nije lako

Izvor: Kurir, 25.Okt.2012, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Preispitivanje privatizacija nije lako

U svakom trenutku treba da vodimo računa o pravnoj sigurnosti i zato ne možemo brže da reagujemo, rekao potpredsednik Vlade

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Alekandar Vučić obećao je danas da će biti ispitano što je više moguće spornih privatizacija i naveo da to nije lak i jednostavan proces.

"U svakom trenutku treba da vodimo računa o pravnoj sigurnosti i zato ne možemo brže da reagujemo. Obećavam da ćemo pokušati što više slučajeva da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << istražimo, a istovremeno da omogućimo bolju budućnost zaposlenima u tim kompanijama", kazao je Vučić u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanja poslanika Partije za demokratsko delovanje Rize Halimija. Riza Halimi je pitao da li će najavljeno preispitivanje privatizacije obuhvatiti sve loše privatizacije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.