Vučić: Pokret Rosu ka južnoj Mitrovici, zašta se pripremaju...

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Pokret Rosu ka južnoj Mitrovici, zašta se pripremaju...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas tokom sastanka sa predstavnicima Srba sa KIM da je obavešten o pokretu pripadnika Rosu.

- Idu ka južnom delu Mitorvice. Dolaze pripadnici Rosu i KBS, idu velikim kamionima punim ljudi, ka juznoj Mitrovici, verovatno ka Bairu - rekao je Vučić i dodao da nijedan pripadnik KBS srpske nacionalnosti nije pozvan na posao.

- Mi nismo premeštali vojne i policijske snage. Zašta se pripremaju, ne znam... - naveo je Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je i tokom sasatanka sa Srbima sa Kosova i Metohije u Beogradu neprestano pratio dešavanja na terenu, pa je u jednom momentu rekao da je uhvaćen jedan razgovor radio vezom, prema kojem je formirana kolona u bazi Svinjari.

- Uhvatili smo razgovor preko radio veze, prema kojem je formirana kolona u bazi Svinjari, a istovremeno su poslali jedan kombi... Ovo neću da završim - rekao je Vučić.

Autoblindat e Policisë së Kosovës në veri (Foto) https://t.co/cjEHrekq7U— Fjala MK (@FjalaOfficial) 22. новембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.