Vučić: Otići ću u školu Vladislav Ribnikar

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 14:17

Vučić: Otići ću u školu "Vladislav Ribnikar"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će otići u OŠ "Vladislav Ribnikar" gde se dogodio masakr kako bi video šta još treba da se uradi u njoj.

On je ponovio da se nije upisao u Knjigu žalosti u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", jer je otišao u crkvu da zapali sveće.

Na novinarsko pitanje zašto se nije upisao u Knjigu žalosti povodom tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar, Vučić je odgovorio da je išao u crkvu da upali sveće i da će otići >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tu školu da vidi šta treba da se uradi u njoj.

"Zato što sam upalio sveće u crkvi i zato što sam još tri puta, a nisam mogao da idem samo na jedno mesto, jer nisam mogao da stignem istog dana i do Mladenovca, samo je to razlog, ništa više..Nije problem, upisaću se (u Knjigu žalosti) ako je to pitanje", rekao je predsednik.

On je dalje rekao da će otići u školu da vidi šta je to što treba da uradimo.

Podsetimo, 3. maja je učenik 7. razreda Kosta K. (13) u školi na Vračaru ubio sedmoro đaka i radnika obezbeđenja. Dečak-ubica nalazi se na opservaciji na odeljenju neurohirurgije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.