Vučić: Odličan sastanak u Beloj kući, ogroman korak napred FOTO

Izvor: B92, 04.Sep.2020, 18:25

Vučić: Odličan sastanak u Beloj kući, ogroman korak napred FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, nakon susreta sa Donaldom Trampom u Beloj kući, da je održan odličan sastanak, javlja TV Prva.

Vučić je izjavio da i dalje postoje ogromne razlike između Beograda i Prištine, ali da je sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa, koji je danas potpisan u Ovalnoj sobi Bele kuće – ogroman korak napred, preneo je Rojters.

Vučić je tokom sastanaka u Ovalnoj sobi pozvao američkog predsednika Donalda Trampa da poseti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbiju.

Rojters je preneo i da je premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti tokom ceremonije rekao da je sporazum sa Srbijom veliki korak napred, koji bi, prema njegovom viđenju, trebalo da vodi ka međusobnom priznanju dveju zemalja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.