Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2023, 14:44

Vučić: Želimo što bliže odnose sa Republikom Srpskom, ali i sa svim narodima u Bosni i Hercegovini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se Srbija zalaže sa što bliže odnose sa Republikom Srpskom i sa BiH u celini, kao i da želi da se uspostave najbliži odnosi sa Bošnjacima, Hrvatima i svim narodima koji žive na prostoru BiH.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Očekujemo od BiH da poštuje teritorijalni integritet Srbije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Avg.2023

“Srbija u potpunosti poštuje Povelju UN i ne bira da li joj ona odgovara ili ne u pojednim slučajevima”. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Banjaluci posle sednice Saveta za saradnju Srbije i Republike Srpske, da očekujemo od BiH da na isti način kao što mi poštujemo teritorijalni...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Vučić: Nisam nikad upotrebio sintagmu „srpski svet“, zašto prave neprijatelja gde ga nema

Izvor: Danas, 04.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da "nikad u životu nije koristio sintagmu 'srpski svet', nikad nisam rekao da sanjam 'velikosrpsko carstvo' ", ali je uzalud da kaže "milion puta da je za teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine", jer se vodi "kampanja bez činjenica".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.