Vučić: O krvi kričaju oni koji nisu išli na fizičko, planiram da živim ovde i treniram neku decu

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 12:52

Vučić: O krvi kričaju oni koji nisu išli na fizičko, planiram da živim ovde i treniram neku decu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je izjavu reditelja Gorana Markovića da Vučić vlast neće predati bez krvi.

"Ja ne znam kakav će kraj da bude bilo čiji, slavnim ili neslavnim vas čine dela, istorija i oni koji će da sude. Izložen sam, ne smao najbrutalnijim napadima, nego lažima na koje nije moguće stići da odgovorite", kaže i dalje navodi:

"Na moju sreću neće moći da pronađu ko je izgradio toliko auto-puteva, toliko brzinom povećao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plate, toliko pruga izgradio, bolnica, otvorio toliko muzeja. Što se tiče krvi i doalska sa vlasti mi čestitamo u pola 10, da vas podsetim kako je to bilo nekada kada smo ih gubili- priznamo i čestiamo".

Kaže i da nikada ništa nisu branili krvlju, nego čašću, a akada su se "okupljali ispred Predsedništva" Vučić navodi da nije bežao ni od "batinaša, ni od onih koji su upali i zauzeli Skupštinu, propalice sa bejzol palicama koji su ogradama gađali polucajce".

"Nismo mi ubili čoveka, nego oni. Ubili su Ranka Panića, a mi smo njima dopustili da šetaju gde hoće i kad hoće", navodi.

Kaže da o nasilju i krvi pričaju oni "koji ni na fizičko nisu išli", a smatra i da to sve o njima govori.

"Mi ćemo demorkatski da predamo vlast svakome ko na izborima bude pobedio, jedva čekam da se to desi. Ne planiram da idem iz ove zemlje i nisam ukrao nijedan jedini dinar , ni varao sekundama na RTS-u, nameravam da živim ovde i treniram neku decu i u tome ću da budem uspešan i uspešniji od svih njih", kaže on na kraju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.