Vučić: Nisam srećan zbog izjave Komšića, ali neću odgovarati

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nisam srećan zbog izjave Komšića, ali neću odgovarati

Srbija želi dobru saradnju i sa Bosnom i Hercegovnom i sa svom trojicom novoizabranih članova Predsedništva, rekao je u Kraljevu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na pitanje novinara kako komentriše izjavu novoizabranog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da je Kosovo nezavisna država i da bilo bi pametno da ga BiH prizna, Vučić je rekao da nije srećan zbog te izjave ali da neću da koristi svaku priliku da odgovora.

Želim da na odgovoran način pristupim izgradnji odnosa u regioni i odnosa sa BiH, rekao je Vučić i dodao da je ponekad bolje nešto prećutati.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pitali su Vučića o Komšićevoj izjavio o Kosmetu

Izvor: B92, 11.Okt.2018

Kraljevo -- Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je, povodom izjave člana Predsedništva BiH Željka Komšića da je za njega Kosovo nezavisno, da je ponekad bolje prećutati..Vučić je dodao da želi odgovorno da gradi odnose sa BiH...Srbija želi dobru saradnju sa BiH, i svom trojicom novoizabranih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.