Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2021, 22:04

Vučić: Nisam dobio zarđale kašike od penzionera iz Niša

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije tačno da je dobio i vratio zarđale kašike penzioneru iz Niša, o čemu su izvestili mediji. Vučić kaže i da je 90 posto ekoloških pokreta u Srbiji "plaćeno spolja" i da je to legalno, ali se treba zapitati zašto neka austrijska agencija plaća nekog da govori protiv hidrocentrala u Srbiji.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić: Ekološki pokreti su plaćeni spolja, ne žele da imamo struju

Izvor: Beta, 14.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je 90 posto ekoloških pokreta u Srbiji "plaćeno spolja" i da je to legalno, ali se treba zapitati zašto neka austrijska agencija plaća nekog da govori protiv hidrocentrala u Srbiji."U Austriji imate 4.500 hidrocentrala, a u Srbiji nemate 100. Objasnite...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.