Vučić: Nikada ni u jednoj zemlji nije vodjena hajka kao na mene u Hrvatskoj

Izvor: Beta, 18.Sep.2021, 13:31

Vučić: Nikada ni u jednoj zemlji nije vodjena hajka kao na mene u Hrvatskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Istanbulu da nikada u savremenoj istoriji ni u jednoj zemlji nije vodjena hajka na nekoga kao što je protiv njega u Hrvatskoj prethodnih nekoliko dana, a pogotovo danas."U svim hrvatskim medijima danas je nastavljena kampanja protiv Srbije. Ni u jednim novinama nisu propustili da objave te naručene tekstove. Oni žele da napišu sve najlošije o meni, a ja bih 80 odsto toga što su napisali prihvatio oberučke i potpisao", rekao je Vučić televiziji Pink posle sastanka sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.Vučić je naveo da u današnjim tekstovima u hrvatskim medijima postoji nekoliko tema u vezi sa Srbijom, od kojih je jednu, snagu srpske ekonomije u odnosu na hrvatsku, opisao kao "ključnu i bolnu" za Zagreb.Predsednik Srbije je ponovio da je jedna od tih tema "zasnovana na laži" da je on pozvao Srbe da istaknu srpsku zastavu 15. septembra, na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.Vučić tvrdi da nije pozvao Srbe da istaknu zastavu na prozore tog dana, iako je nekoliko dana uoči praznika na svom nalogu na društvenoj mreži TikTok objavio spot Ministarstva spoljnih poslova Srbije u kojem je glumac Petar Božović uputio takav poziv."Jedna priča je o oružju, druga priča ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić: Razmislite zašto im baš ja smetam

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2021

ISTANBUL - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da nikada u istoriji nije vođena takva hajka u medijima u regionu kao protiv njega i dodao da treba razmisliti zašto im baš on smeta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.