Vučić: Neprihvatamo scenario po kojem će u Srbiji biti smešteno  tri miliona izbeglica

Izvor: Beta Video, 24.Okt.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Neprihvatamo scenario po kojem će u Srbiji biti smešteno tri miliona izbeglica

SOFIJA- Premijer Srbije Aleksandar Vučić je istakao da su se tri zemlje dogovorile da ne mogu da prihvate scenario po kojem će Srbija biti zemlja u koju će biti smešteno dva ili tri miliona izbeglica.``Najviše izbeglica je bilo kod nas pa nismo kukali niti smo bilo šta dobili. Pratićemo šta će da rade evropske zemlje pa ćemo onda da donesemo odluku. Nije nam problem da ih registrujemo, da napravimo veće prihvatne centre. Zajedno ćemo``, naveo je Vučić.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Sveobuhvatno rešenje da se ne lomi preko naših leđa

Izvor: Politika, 24.Okt.2015

SOFIJA – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija, Bugarska i Rumunija imati zajednički stav po pitanju rešavanja migrantske krize, da će sprovoditi evropske odluke, ali će, istakao je, umeti da zaštite svoje nacionalne i državne interese...„Sveobuhvatni odgovor Evrope...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.