Vučić: Nema sporazuma s Prištinom bez sveobuhvatnog paketa

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nema sporazuma s Prištinom bez sveobuhvatnog paketa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da sporazum Beograda i Prištine nije moguć bez sveobuhvatnog paketa.

"Nisam optimista po pitanju sporazuma. Ako mislite da je sporazum moguć bez sveobuhvatnog paketa, bez dodatne ekonomske pomoći Srbiji, dramatično bržeg rasta u svakom pogledu u Srbiji i sveobuhvatnog paketa koji bi se ticao naše budućnosti, pa ne pada mi na pamet da vam to kažem", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je dodao da misli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je Srbija dobro postavila svoju platformu.

"Pre svega je važan interes našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Da li je to realno, ne bih rekao, da li je realno bez sveobuhvatnog paketa, nemoguće je, jer Srbija to neće", rekao je Vučić.

Pre nekoliko dana u intervjuu agenciji Rojters Vučić je rekao da je za sporazum neophodno da Srbija dobije jasne garancije za ulazak u Evropsku uniju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.