Vučić: Ne plašim se ambasadora, nijednog, pa ni SAD

Izvor: B92, 15.Dec.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne plašim se ambasadora, nijednog, pa ni SAD

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije precizirao šta će, kako je najavio, reći američkom ambasadoru u Prištini, i to, kako je dodao, u lice.

Istakao je jedino da je do sada "reagovao srcem".

Na pitanje šta to ima da poruči američkom ambasadoru na Kosovu, odgovorio da će to reći njemu u lice, ali da je njegova reakcija bila emotivna na neke nediplomatske izjave američkog diplomatskog predstavnika.

"To ću njemu da kažem u lice kad ga budem video. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Emotivno sam reagovao na njegove nediplomatske izjave, kao i na izjave koje su direktno uperene protiv interesa Srbije, a moj posao je da branim interese Srbije. Ne plašim se ambasadora, nijednog, pa ni SAD", istako je Vučić za TV Prva.

Nije želeo da iznese detalje, rekavši da bi time prekršio diplomatske protokole.

"Reagovao sam srcem", rekao je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić ODBRUSIO američkom ambasadoru u Prištini zbog NEDIPLOMATSKIH IZJAVA: Reći ću mu SVE U LICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije večeras hteo da precizira šta će, kako je najavio, reći američkom ambasadoru u Prištini, i to, kako je dodao, u lice...Istakao je jedino da je "reagovao srcem"...Na pitanje šta to ima da poruči američkom ambasadoru na Kosovu, odgovorio da će to reći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.