Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne pada mi na pamet da prisustvujem Paradi

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vucicć izjavio je danas da neće prisustvovati Paradi ponosa 28. oktobra i podvukao da je njegova dužnost kao premijera da ljudima garantuje bezbednost i sugurnost.

"Poštujem ustavne obaveze države i moja obaveza je da se svim ljudima garantuje bezbednost i sigurnost. Moje je demokratsko pravo - neću da prisustvujem Paradi niti mi to pada na pamet", rekao je Vucicć na konferenciji za novinare.

"Baš ne bih mogao da se šetam, imam >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << druga posla nego da se šetam pa i da nemam opet ne bih šetao. To je moj izbor. Moj je izboir da li ću u nedelju da izađem sa decom ili idem u Tekiju da radim. To je moj izbor", rekao je Vučić i dodao da pitanja izbora nema kada je reč ustavnih obaveza da garantuje građanima bezbednost.

Kako je naveo neće da se dodvorava nikome, ni stranim ambasadama, pa da priča kako će biti na čelu kolone a od parada nije bilo ništa i govorili da će da se održi a od toga nije bilo ništa.

On je dodao da je za njega svaki dan radni, da zna da to strašno nervira one koji ga mrze, ali da se ne sekira zbog toga i dodao da će nedelju da provede radno kao i uvek, te da će obići istok Srbije nastradao u poplavama i razgovarati o energetskom sektoru...

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.