Vučić: Nastavak dijaloga tek kad Priština povuče svoje protivpravne odluke

Izvor: Danas, 08.Nov.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nastavak dijaloga tek kad Priština povuče svoje protivpravne odluke

Jasno je da Srbija želi dijalog, ali on će se nastaviti kada Priština povuče sve svoje protivpravne odluke, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić i naglasio da se niko od naših predstavnika neće pojaviti u Brisleu dok to ne bude učinjeno. Članak Vučić: Nastavak dijaloga tek kad Priština povuče svoje protivpravne odluke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić se vratio na mesto zločina!

Izvor: Danas, 09.Nov.2018, 18:32

Boris Tadić, nekadašnji predsednik Srbije upravo u vreme kada je ta zemlja plaćala istorijski neviđenu u kaznu za nesposobnost vladajućih stranaka, nimalo nije nevin kada je reč o stvarima koji su državu dovele do prosjačkog štapa. Članak Tadić se vratio na mesto zločina! se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.