Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Feb.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Nadležni će ispitati svaku sumnju o ubistvu Đinđića

Potpredsjednik Vlade Srbije u ostvci, Aleksandar Vučić rekao je danas da će nadležni organi obaviti posao gdje god da postoji sumnja da se krije zločin ili se nalaze neki novi motivi. Vučić je novinarima u Beogradu rekao da ne želi da komentariše izjavu izvjestioca Evropskog parlamenta za Srbiju, Jelka Kacina o dokumentaciji u vezi sa atentatom na premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine. Kacin je izjavio da je obaviješten da postoji dodatna dokumentacija "van Srbije"...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o ubistvu Đinđića: Nadležni će ispitati sve sumnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2014

Prvi potpredsednik Vlade Srbije u ostavci Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne bi želeo da komentariše izjavu Jelka Kacina o pozadini ubistva Zorana Đinđića, ali je naveo da je posao države da radi i da ispita sve nove elemente u svim slučajevima, ukoliko se pojave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.