Vučić: Minimalac za 100 evra veći nego u doba bivše vlasti

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Minimalac za 100 evra veći nego u doba bivše vlasti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Kraljevu da se nada da će minimalna zarada u Srbiji iduće godine biti veća od 250 evra, dok je u vreme prethodne vlasti iznosila 150 evra.

Povodom ocene lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da je stanje u Srbiji poput stanja u "Prokletoj avliji" Ive Andrića, Vučić je pozvao građane da sami procene da li je "prokleta avlija... ovo ili ono" vreme.

Vučić je istakao da nije siguran da je Jeremić čitao Andrićevu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << "Prokletu avliju", jer da jeste, kako je naveo, "setio bi se vremena sopstvene vlasti" u kojem je Srbija "dovedena do ivice bankrota".

"Je li ovo prokleta avlija ili ono? Je li prokleta avlija kada gradimo autoput do Čačka i završavamo ga do Nove godine, ili kada neko 60 godina obećava put, pa ga ne uradi? Je li prokleta avlija kada zatvorite Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti ili kada ga otvorite..? Neka ljudi sami razmisle i neka pogledaju koliko bolnica i kliničkih centara radimo i gradimo po Srbiji", kazao je Vučić novinarima u Kraljevu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.