Vučić: Mi donosimo odluke, a ne Evropa, Amerika i Rusija

Izvor: B92, 16.Okt.2021, 12:34

Vučić: Mi donosimo odluke, a ne Evropa, Amerika i Rusija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu video uz koji je napisao da je suština stranke koju vodi da Srbija bude nezavisna.

"Suština politike Srpske napredne stranke, stranke koju vodim, je da Srbija bude nezavisna i slobodna zemlja, u kojoj neće stranci da odlučuju", napisao je Vučić.

Dodaje da se Srbija nalazi na evropskom putu.

"Da, mi se nalazimo na evropskom putu, ali odluke donosimo mi, a ne bilo ko drugi. Ni iz Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni iz Amerike, ni iz Rusije, ni iz bilo koje druge zemlje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NI EVROPA, NI AMERIKA, NI RUSIJA, ODLUKU DONOSIMO MI" Vučić ima važnu poruku za građane - jasan je cilj Srbije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021

Da, mi se nalazimo na evropskom putu, ali odluke donosimo mi, a ne bilo ko drugi. Ni iz Evrope, ni iz Amerike, ni iz Rusije, ni iz bilo koje druge zemlje, rekao je Vučić...Predsednik Vučić je objavio video u kom je objasnio suštinu politike Srpske napredne stranke...- Suština politike Srpske napredne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.