Vučić: Krstić nam je za pola sata zadao više udaraca nego za godinu dana, ali ovo mora da se radi

Izvor: Blic, 08.Okt.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Krstić nam je za pola sata zadao više udaraca nego za godinu dana, ali ovo mora da se radi

- Važno je da nedvosmisleno u trenucima kada to nije lako podržimo ono što je predložio ministar Krstić - rekao je na sednici vlade Aleksandar Vučić.

- Ja sam saglasan sa savkom rečju koju je izgovorio. Naneo nam je više političkih udaraca za 30 minuta nego što smo ih primili za godinu dana. To je međutim važno za srpsku ekonomiju i državu - rekao je Vučić

- Veoma sam ogorčen na političare koji su radili neodgovorno, jer se ne zna koliko mi ljudi zapošljavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to ćemo znati tek za koji dan. Izbegli smo da teret stavimo na penzionere. Neće platiti ni jedna jedini dinar - rekao je on.

- Zato smo morali to da uradimo. Zato što smo svi trošili mnogo više nego što smo zaradili. I odmah a vam kažem da vam tačka neće proći tačka osam, oko službenih putovanja. Peti put upozoravam da se tako ne radi a vi objašnavajte svojim domaćinima zasto niste putovali. Takvo rasipanje državnih para više neće proći - upozorio je Vučić.

On je kazao da Vlada ima široku podršku za ove mere od strane međunarodne zajednice.

- Posle sastanka sa MMF ostao sam gotovo bolestan. Ali, fond će podržati naše mere kao i fiskalni savet koji je do sada kritikovao sve naše mere. Sa ovim reformama želimod. Da se izborimo da od srbije za dve godine napravimo uspešnu zemlju. Vučić je pozvao i medije da podrže reforme. Lazar Krstić nije član ni jedne stranke niti će ući u neku. On se borio da se smanjuju plate preko 40.000 dinara, ali mi smo mu rekli da se teško živi i da to ne možemo da podnesemo. isto je bilo i sa penzijama. A predlagao je sve to - rekao ej Vučić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Ne možemo da se ponašamo kao babe koje stalno kritikuju, Krstiću treba podrška

Izvor: Blic, 08.Okt.2013

- Važno je da nedvosmisleno u trenucima kada to nije lako podržimo ono što je predložio ministar Krstić - rekao je na sednici vlade Aleksandar Vučić...- Ja sam saglasan sa savkom rečju koju je izgovorio. Naneo nam je više političkih udaraca za 30 minuta nego što smo ih primili za godinu dana....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.