Vučić: Jugoremedija među 24 predmeta pod lupom

Izvor: Kurir, 07.Nov.2012, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Jugoremedija među 24 predmeta pod lupom

Jutros je priveden bivši generalni direktor fabrike za proizvodnju lekova "Jugoremedije" Jovica Stefanović Nini, kao i Zlatko Marković i OIga Antić

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u narednih nedelju dana biti još većih predmeta nego što je "Jugoremedija", jer se nastavlja rad i po drugim korupcionaškim predmetima a ne samo kada je u pitanju ta kompanija.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije izjavio je danas da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je istraga o malverzacijama u "Jugoremediji" jedan od 24 predmeta kojim se bavi radna grupa formirana za ispitivanje nepravilnosti u privatizacijama.

Jutros je priveden bivši generalni direktor fabrike za proizvodnju lekova "Jugoremedije" Jovica Stefanović, bivši direktor te fabrike Zlatko Marković i direktorka "Nini DOO" Olga Antić, zbog sumnje da su na štetu "Jugoremedije" Stefanoviću pribavili korist od oko 7,5 miliona evra.

"Svaki dan radimo težak posao. Izloženi smo sudu javnosti što je dobro, ali su ljudi koji se neposredno bave tim pitanjem izloženi drugim vrstama pritisaka", rekao je Vučić u Skupštini Srbije.

"Ipak, u ovoj zemlji će se znati red i sprovodiće se zakoni, ma ko da je na vlasti", rekao je Vučić.

Vučić: Izneću interesantne stvari

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ponovio da će do nedelje izneti podatke koji se tiču nadzora komunikacija državnih funkcionera. Vučić je najavio da će nakon toga morati da dođe do određenih promena. "Određenih promena će svakako biti. Na kojim nivoima, to ćemo videti", rekao je Vučić novinarima u Skupštini Srbije i dodao da će tu (u podacima koje će izneti) biti "vrlo interesantnih stvari".

Vučić je rekao da je nekoliko dana zakasnio u odnosu na obećanje kada je u pitanju objavljivanje informacija vezanih za kupovinu listova "Politika", "Večernje novosti" i "Dnevnik", ali da ovaj put neće zakasniti i da će pre ponedeljka objaviti sve što je bitno za slučaj prisluškivanja državnih funkcionera.

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je juče na svom profilu na Fejsbuku napisao da je šokiran lažima koje predstavnici MUP daju medijima o aferi prisluškivanje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vučić: U ovoj zemlji znaće se red!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2012

U ovoj zemlji će se znati red i sprovodiće se zakoni, ma ko da je na vlasti, rekao je Aleksandar Vučić i najavio "izvesne promene" posle afere prisluškivanja...Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je istraga o malverzacijama u.."Jugoremediji" jedan od 24 predmeta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.