Vučić: Jeremić bio razmažen vojnik, Janković je politikant

Izvor: N1 televizija, 11.Dec.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Jeremić bio razmažen vojnik, Janković je politikant

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je za Vuka Jeremića da je bio "razmažen vojnik" a za zaštitnika građana Sašu Jankovića da je "političar i politikant".

Vučić je, prilikom obilaska radnika i radova na gradilištu projekta Beograd na vodi, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše poziv u policiju Vuka Jeremića povodom slučaja ubijenih gardista i njegovu izjavu nakon toga, kao i izjavu Saše Jankovića FoNetu,  rekao:

"Komentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sam izjavu Vuka Jeremića, on je bio razmažen vojnik. Kako je običan redov mogao da dobije takvu informaciju pre načelnika Generalštaba? Sve je to cirkuska predstava. Naše je da vas pitamo. Unapred sam znao da će reći kako je za sve znao Miodrag Rakić. Što se tiče ovog zaštitnika nemam šta da komentarišem. Pre godinu dana sam govorio da je političar i politikant".

Prema njegovim rečima, "u Srbiji ima onih po kojima ne treba da se priča o radu i poslu, nego o političkim kerefekama":

"Ne bih o tome da trazgovaramo nego o Beogradu na vodi. Sutra je Lavrov u Beogradu. Ručak sa njim, večera sa Mogerini…pa da vidimo da li će nam otvoriti neo poglavlja", rekao je Vučić.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.