Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Izbore nećemo odlagati, narod zanimaju fabrike, ne nalepnice opozicije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće biti odlaganja izbora i da će oni biti "održani na vreme, kako kaže Ustav, na četiri godine parlamentarni na pet godina predsednički".

Odgovarajući na pitanja novinara tokom posete Kuršumliji, Vučić je odgovorio pitanjem o tome na šta bi ličilo da on mimo zakona svoj mandat priduži za šest meseci kako bi se opozicija pripremila.

"Izbori će biti na vreme da narod može da kaže svoj sud, a vi izađite >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ili nemojte, niko se ne sekira preterano, ovaj narod više zanimaju fabrike nego vaše nalepnice", rekao je on o opoziciji.

Vučić je u vezi s Kosovom rekao da je Srbija "na vetrometini raznih interesa", ali da će se boriti da "sačuva šta može".

Dodao je da "mi nikad nismo bili ni blizu relanosti, već polazimo od onoga što želimo".

Izrazio je nadu da će uz veći ugled i ekonomsku snagu Srbija vratiti bar deo prava koja su na Kosovu ranije izgubljena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Izbori na vreme, narod neka kaže svoj sud"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio rekao je danas da nema odlaganja redovnih parlamentarnih izbora, i da će biti održani onako kako to nalažu Ustav i zakon..."Da odložimo izbore šest bar šest meseci, pa da izađem pred narod i kažem: 'Zavodim diktaturu, umesto redovnih izbora posle četiri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.