Vučić: Imamo nove slučajeve, jer smo nedisciplinovani

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 20:21

Vučić: Imamo nove slučajeve, jer smo nedisciplinovani

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je povodom prisustva skoro 25.000 navijača na utakmici fudbalskog Kupa Srbije, da će vlasti slušati ono što govore lekari.

On je za Rojters napomenuo da naša zemlja beleži nove slučajeve koronavirusa posle ponovnog otvaranja, jer nema dovoljno discipline.

"Zbog ponovnog otvaranja (nakon vanrednog stanja) imamo nove slučajeve, jer smo nedisciplinovani, ali oni su uglavnom asimptomatski", rekao je Vučić u intervju britanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agenciji i dodao: "Slušaćemo šta kažu naši lekari."

U tekstu se napominje da je utakmica polufinala Kupa Srbije u kojoj je Partizan savladao Crvenu Zvezdu sa 1:0 bila najveće javno okupljanje u Srbiji posle više meseci.

Agencija navodi da je u Srbiji, koja broji 7,2 miliona stanovnika potvrdjeno nešto više od 12.000 slučajeva korona virusa i 252 preminule osobe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.