Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Hoćemo gas u Pčinjskom, Jablaničkom, Topličkom, Pirotskom i Nišavskom okrugu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi da gas bude uveden u Pčinjski, Jablanički, Toplički, Pirotski i Nišavski okrug.

"Hoćemo gas da dovedemo u sve okruge", kazao je Vučić nakon ;otvaranja fabrike austrijske firme "Cumtobel" u Nišu.

On je kazao da je u Nišu 25.000 ljudi nezaposleno, što je kako je rekao, velika nezaposlenost, ali manja u odnosu na prethodni period kada je išla do 39.000.

"Ovo nije kraj za Niš. Moraćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << još fabrika da dovedemo", rekao je Vučić i obećao vlasnicima fabrike "Cumtobel" da uvek može da računa na podršku države i lokalne samouprave.

Vučić je poručio da su "fabrike i industrijalizacija" budućnost Srbije.

"Još mnogo toga ćemo da uradimo", kazao je Vučić i dodao da putevi i osvetljenje pokazuju koliko država ide napred.

Vučić je kazao da želi da privuče što više turista u Srbiju.

"Mislimo da je Srbija lepa i najleša. Samo još malo da je uredimo", kazao je predsednik Srbije.

Ponovio je da je njegova politika u jednoj oblasti poražena, ali da politiku rezultata i otvaranja fabrika niko ne može poraziti"Ne smemo da gubimo kada je reč o budućnosti naše zemlje", kazao je Vučić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić: Dovodimo gas, mora i još fabrika

Izvor: B92, 28.Sep.2018

Niš -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da želi da gas bude uveden u Pčinjski, Jablanički, Toplički, Pirotski i Nišavski okrug..."Hoćemo gas da dovedemo u sve okruge", kazao je Vučić nakon otvaranja fabrike austrijske ;firme "Cumtobel" u Nišu...On je kazao da je u Nišu 25.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.