Vučić: Država neće dozvoliti napad na TV Pink

Izvor: Mondo, 19.Mar.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Država neće dozvoliti napad na TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da država neće dozvoliti blokiranje saobraćajnica i napad na televiziju Pink, što, kako je rekao, najavljuje opozicija.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

"Srbija dopušta proteste mogu i neprijavljeni biti, ali nećemo dopustiti upad u privatni posed niti tuču ljudi", rekao je Vučić posle razgovora sa predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

Jedan od lidera Saveza za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srbiju Boško Obradović ranije danas na Twitteru je objavio sledeću poruku:

Нека се припреми ПИНК! pic.twitter.com/NkbkJU5eew

— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) March 19, 2019

Predsednik Narodne stranke i takođe jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić najavio je danas "naredni nivo" u protestima u Beogradu i drugim gradovima Srbije, što bi, prema njegovim rečima, podrazumevalo razne forme građanske neposlušnosti.

On je, gostujući na TV Naša, rekao da u ovom trenutku ne želi da saopšti šta se sve planira u narednom periodu. "Ovo nije poslednji nivo, biće i narednih nivoa. Ja bih voleo da se Aleksandar Vučić sutra ujutru probudi i da kaže da će drugačije da se postavi. Mislim da to nije verovatno. Zbog toga mislim da će ovi protesti prelaziti na sve viši nivo koji će u jednom trenutku početi da podrazumeva razne forme građanske neposlušnosti, poput blokiranja saobraćajnica, institucija, prekida nastave na univerzitetima...", istakao je Jeremić.

Odgovor direktora policije na ultimatum opozicije"Od danas nekažnjenog nasilja NEĆE biti"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.