Vučić: Država će slušati Krizni štab za donošenje novih mera

Izvor: Beta, 19.Nov.2020, 19:28

Vučić: Država će slušati Krizni štab za donošenje novih mera

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će država uvesti policijski čas ukoliko Krizni štab to oceni kao najbolje rešenje.Vučić je u Beogradu, posle antiterorističke taktičko-pokazne vežbe Ministarstva unutrašnjih poslova, rekao novinarima da će država uraditi ono što Krizni štab bude rekao da treba.Ocenio je da država mora da pokuša da zaštiti zdravlje gradjana i dodao da se "ne sekira" za reakcije gradjana na donete mere."Posao države je da štiti zdravlje ljudi, a ne samo prava gradjana", rekao je Vučić novinarima.On je kazao da noćas počinje unošenje opreme i kreveta u bolnicu u Batajnici.Vučić je rekao i da je Srbija je drastično uvećala svoje rezerve zlata, kao i da će u narednim danima stići "zvanično objašnjenje za taj rast".Predsednik je najavio da će "ukoliko sve bude u redu" u subotu u Nišu biti predstavljanje nove "veoma moderne" opreme i naoružanja Vojske Srbije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Predsednik o policijskom času: Uradićemo ono što Krizni štab bude rekao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je, uoči sutrašnje sednice Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, da će država uraditi ono što štab bude predložio i istakao da je posao države da štiti i zdravlje ljudi, a ne samo prava građana...Ne "sekira" se kaže zbog mogućih reakcija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.