Vučić: Država će pomoći opštini Prijepolje da vrati dugove, izgradi puteve i gasovod

Izvor: SandzakPress.net, 21.Maj.2021, 12:00

Vučić: Država će pomoći opštini Prijepolje da vrati dugove, izgradi puteve i gasovod

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pomoći opštini Prijepolje da vrati dugove, i da izgradi dobre puteve i gasovod. “Sve ovo radimo da bi privukli investitore koji traže dobre puteve i gasovod, bez toga neće da dodju”, rekao je Vučić. Najavio je da će do kraja godine početi izgradnja gasovoda za Prijepolje, Priboj, Sjenicu i Novu Varoš. “Radovi će početi ove godine, a biće uloženo 30 miliona evra”, rekao je Vučić i dodao da je ta investicija >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << važna zbog investitora, ali i istanovništva jer će imati čist vazduh i jeftinije grejanje. Gradjanima je poručio je da brinu jedni o drugima, Srbiji o Bošnjacima i Bošnjaci o Srbima, i da čuvaju najbolje odnose. Vučić je u razgovoru sa gradjanima najavio da će država obezbediti subvencije od 50 odsto za nabavku 750 novih traktora za seoska domaćinstva, kako bi obnovili mehanizaciju. (Radiostoplus)   The post Vučić: Država će pomoći opštini Prijepolje da vrati dugove, izgradi puteve i gasovod appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Francuska će pokloniti oko 30 miliona vakcina mehanizmu Kovaks

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2021

Francuska će do kraja godine pokloniti mehanizmu Kovaks (Covax) oko 30 miliona doza vakcina protiv koronavirusa od raznih proizvodjača, izjavio je danas predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.