Vučić: Doneću odluku, videće koliko sam se uplašio

Izvor: B92, 26.Feb.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Doneću odluku, videće koliko sam se uplašio

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će, u narednih nekoliko dana, doneti odluku koja prethodi raspisivanju izbora.

On je rekao da će njegovi politički protivnici videti "koliko se uplašio".

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara koliko su tačne spekulacije da neće biti izbora, jer se komplikuje pitanje sa migrantima, primetio da oni koji o tome govore nisu zabrinuti zbog migranata, već žele da kažu da premijer nema podršku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Nisu ti koji o tome govore na društvenim mrežama i u pojedinim medijima stvarno zabrinuti zbog migrantske krize, niti drugih pitanja, već bi da kažu da Vučić nema podršku i poverenje naroda, pa se uplašio narodne volje, pa ću migrantsku krizu da iskoristim kao dovoljan razlog", rekao je premijer.

On je dodao da je dobro "dok ga vide uplašenog", iako se, kaže, "na to nikada ne bi kladio".

"Izbore će raspisati predsednik Republike, i predsednica Narodne skupštine, a videćemo kada. To je njihova nadležnost. A da li ću ja da donesem odluku zavisi od toga koliko sam se uplašio, a to će da vide u narednih nekoliko dana", poručio je Vučić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.