Vučić: Da li je živ ministar?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2020, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Da li je živ ministar?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Vlada Srbije preduzeti odgovarajuće mere koje se tiču smanjenja zagađenosti vazduha, ali je naglasio da je jutros zvao premijerku Anu Brnabić da je pita "da li joj je živ ministar nadležan za životnu sredinu".

Je l' živ? Da se javi, kaže ljudima nešto, rekao je Vučić aludirajući na ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana ispred Socijalističke partije Srbije.

Da li smo imali bolji vazduh >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pre dve, četiri ili 10 godina? Vazduh je lošiji onoliko koliko nam je standard viši, rekao je Vučić i konstatovao da je i sam jutros video samo četiri automobila u kojima je bilo više od jedne osobe.

Hoćete zelenu energiju, a nećete male hidroelektrane, hoćete da zatvorite Kolubaru, da se dogovorimo, da zatvorimo radna mesta, upitao je Vučić.

Pozivam Vladu Srbije, ministra da malo živne. Sreća da sva ta ministarstva pripadaju SPS, pa računam da ne mogu potpuno da budem kriv za to. Bio sam kriv za velike kiše, suše, pa računam da ću biti kriv i za maglu, zaključio je Vučić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.